Hjælper “dagen derpå”: Dansk Michelin-restaurant introducerer NASA-formel til menukortet

Hjælper “dagen derpå”: Dansk Michelin-restaurant introducerer NASA-formel til menukortet

Den nyudklækkede Michelin restaurant The Samuel i Hellerup begynder nu at uddele elektrolytpulveret HYDRATE til personale og gæster, som er baseret på en speciel formel udviklet til NASA-astronauter og topatleter. Produktet er udviklet af den danske startup ERW Active, og virker genialt mod dehydrering og til dagen derpå, mener køkkenchef.

Michelin restauranten er beliggende i smukke Hellerup, og drives af kokken og sommelieren, Jonathan K. Berntsen og hans hengivne team. For Jonathan handler det om mad og vin i symbiose, præcis lige vægtet. Faktisk vælger han ofte vinene, inden han skaber retterne.    

Jonathan introducerer nu et nyt produkt hos The Samuel, som hverken er ny vin eller ny mad. Tværtimod er det en sachet med pulver med skriften “HYDRATE”.

HYDRATE er en “gamechanger” i forhold til at undgå dehydrering, siger Michelin kokken Jonathan Berntsen, der selv er blevet meget glad for produktet: 

HYDRATE er helt fantastisk for gæsterne eftersom det virker vanvittigt godt mod dehydrering og dagen derpå efter en fuld vinmenu. Det er simpelthen en gamechanger og netop derfor har vi valgt at lave et samarbejde med Hannah Grant og ERW Active, så alle vores gæster kommer til at forlade restauranten efter en god aften med et brev HYDRATE for at være på toppen dagen efter”.

Gæster skal tilbydes elektrolytpulver som en del af menuen
Jonathans plan er, at gæster på restauranten får udleveret et brev med HYDRATE efter middagen. På den måde kan de med ro i maven nyde et par glas vin - eller flere - og slippe ondt i håret dagen derpå, fortæller Jonathan Berntsen.

“Vi sørger for et brag af en aften, og så er vi der også dagen derpå, når de vågner, så de hurtigt kan være ovenpå igen”.

Undgår hovedpine og træthed på en travl arbejdsdag
Det er dog ikke kun gæsterne, der vil få gavn af det nye produkt. Også personalet bag The Samuel har allerede fået udleveret produktet, som har resulteret i mindre træthed og mere overskud både i køkkenet og på gulvet, mener Jonathan.

“Som Michelin kok er der pres på i hverdagen, når man skal holde hovedet koldt både på restauranten, og omkring mange af de andre projekter vi har gang i. Vi arbejder jo tit meget lange vagter helt op til 15 timer hver dag og det er super vigtigt, at vi kan være på toppen hele dagen og gennem service om aftenen, hvor det går stærkt og alt skal være perfekt. HYDRATE har allerede personligt gjort en kæmpe forskel for mig og min evne til at være frisk i hovedet og ovenpå, samt tænke klart i min travle hverdag. Jeg får det faktisk meget bedre og undgår dehydrering, hovedpine, og træthed i hovedet i løbet af dagen og aftenen.”

Personalet deler Jonathans begejstring, der allerede forrige weekend var løbet tør for elektrolytpulveret. Det smager jo mega godt og er nemt at drikke, så nu er der blevet bestilt en stor kasse mere, så både personale og gæster kan nyde godt af det innovative og smagfulde produkt.

Baseret på NASA-astronauters og topatleters optimale væskeindtag
ERW udvikler i dag hydreringsprodukter af højeste kvalitet til hverdagsbrug baseret på ideen om, at det ikke kun er topatleter, men også “almindelige” mennesker, der skal præstere på højeste niveau. Formlerne er baseret på 30 års forskning og viden om væskeabsorbering i NASA-astronauter uden for tyngdekraft, og er testet og anvendt af nogle af verdens bedste atleter.

Virksomheden bag elektrolytpulveret, ERW Active, er et samarbejde mellem den danske kok Hannah Grant og den amerikanske sportsfysiolog Dr. Stacy Sims. Hannah Grant har tidligere arbejdet hos Restaurant Noma, hvorefter hun kastede sig ud i arbejdet med at lave mad til topatleter – hvor hun blandt andet har været kok for Bjarne Riis’ tidligere cykelhold.

Hvis du er blevet nysgerrig på at prøve HYDRATE, så kan du lige nu få startpakken til en kanon god pris, hvor du får den lækre termoflaske på billedet med helt gratis.