Vores historie

Hannah Grant og Dr. Stacy Sims

Virksomheden ERW blev startet af kokken Hannah Grant og sportsfysiolog og ernæringsforsker Dr. Stacy Sims tilbage i 2018. ERW er en virksomhed lavet ud fra filosofien om at alle der top performer, skal ha’ de bedste grundlag for at kunne præstere optimalt.

Begge var de frustrerede over hvor meget misinformation og vildledning der var omkring kost, ernæring og hydrering for atleter, der skal præstere deres ypperste og blev hurtigt enige om at tage kampen op imod de veletablerede mastodonter og lave et brand som er ærligt, som virker og som ikke indeholder ingredienser som påvirker din tarmflora negativt, ligesom 99,5% af alle eksisterende sports og hydrerings produkter på markedet.

Stacy Sims er tidligere top atlet og en anerkendt sportsfysiolog og ernæringsforsker, med speciale i hydrering og kvindelig fysiologi. Hun har udgivet bestseller bogen ROAR, lavet en TED-talk og har forsket på Stanford university, arbejdet tæt med USA cycling og har gennemført en Ironman i Kona på Hawaii. 

Hannah Grant er faglært kok og har arbejdet på top restauranterne Noma og The fat Duck inden hun kastede sig ud i at arbejde med topatleter, først på båden Cabrinha Quest og derefter som kok for Bjarne Riis tidligere cykelhold. Hun har lavet opskriftsudvikling for Aarstiderne og er blandt andet kendt fra køkkenet i Go’ morgen Danmark og som gæstekok i Masterchef Jul.

I 2018 udgav de sammen bestseller kogebogen Eat Race Win, som en efterfølger til The Grand Tour Cookbook, som er grundstenen i en topatlets kost og ernæring og samme år udkom Eat. Race. Win. det Emmy vindende Tour de France TV show på streaming tjenesten Amazon Prime med Hannah som hovedperson. Eat Race Win blev grundsten i fundamentet for virksomheden ERW (forkortelsen af Eat Race Win) og lancerede i USA i 2019 deres første produkt My Flight Pack, for at hjælpe atleter og forretningsrejsende med at bekæmpe dehydrering og jet lag på lange rejser.

ERW udvikler i dag hydreringsprodukter af højeste kvalitet til hverdagsbrug baseret på ideen om at det ikke kun er top atleter der skal præstere på højeste niveau – kombineret med videnskaben bag væskeabsorbering i NASA-astronauter uden for tyngdekraft. 30 års forskning og tests ligger bag vores formler, som er testet og elsket af nogle verdens bedste atleter. 

ERW active blev lanceret i USA i foråret 2021 og HYDRATE blev lanceret i Danmark i oktober samme år for at hjælpe danskerne i kampen mod dehydrering, så de kan være - Et skridt foran.