Mere om A Different Hydration™️

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er A Different Hydration?
A Different Hydration er et elektrolytprodukt i pulverform, som hjælper med at holde din væskebalance optimal, så du undgår dehydrering.

Hvordan bruger jeg A Different Hydration?

1 brev blandes med 500 ml vand og drikkes 1-3 gange om dagen afhængig af aktivitetsniveau. A Different Hydration bør kun blandes med rent vand. Sørg altid for, at produktet er blandet grundigt og indtages inden for 24 timer efter tilberedning.

Hvornår skal jeg drikke A Different Hydration?

 • På arbejdet 
 • Før og efter træning og aktiviteter
 • Før og efter indtag af alkohol
 • Når det er varmt
 • Hvis du er ved at få hovedpine
 • På lange rejser og flyveture

Hvad er symptomerne på dehydrering?
Tørst er første tegn på dehydrering og
svarer til 1-2% væsketab.

Dehydrering på grund af væsketab påvirker:

 • Kognitiv præstation og evnen til at fokusere
 • Korttidshukommelse
 • Verbal præsentation og stavning
 • Evnen til at lave hovedregning
 • Reaktionstid og overblik
 • Øje-hånd koordinering og motorik
 • Rumforståelse
 • Emotionel stabilitet
 • Øget produktion af stresshormon

Hvordan virker A Different Hydration?

A Different Hydration er designet til let at kunne blive absorberet af dine celler og få vandet til at virke der hvor det skal.

Baseret på videnskaben om optimalt væskeoptag i NASA astronauterne i rummet, er A Different Hydration designet således at den osmotiske spænding i det færdige produkt matcher den osmotiske spænding i dine celler.

Og hvad betyder det? Helt simpelt betyder det at elektrolytbalancen (saltbalancen) er tilpasset din krops naturlige indhold, derved optager kroppen frivilligt væsken og sørger for at den bliver transporteret ud i cellerne hvor der er brug for den og ikke hober sig op i ydre hudlag eller trækker salte ud af dit system.

Hvor mange Kcal er der i A Different Hydration?

Der er kun 35 Kcal i en servering a 500 ml A Different Hydration.

Hvad er ingredienserne i A Different Hydration?

Sucrosedextrose, surhedsregulator, citronsyre, naturlig smag, trinatriumcitrat, ris koncentrat, calciumlactat, calciumgluconat, tre -kaliumcitrat, trimagnesiumcitrat*, sødemiddel: steviolglycosider, farve: carotener.

Hvad er elektrolytter / salte og hvad bruges de til?
For at din krop kan fungere, skal din hjerne kunne sende elektriske impulser med info om at dit hjerte skal slå, din arm skal bøjes, at du skal trække vejret og så videre. Hjernen er kontrolcentret og nervebanerne er kommunikationsvejene hvor de elektriske impulser bliver sendt rundt. Hvis kroppens saltbalance er lav, er hjernens signaler ikke så tydelige og det påvirker evnen til at snakke, bevæge sig og holde sig i live.   

Hvorfor er der sukker i A Different Hydration ?

A Different Hydration indeholder under 2 % sukker, som hjælper cellerne med at aktivere væskeabsorbering. Der skal nemlig en lille smule kulhydrat til at få væskeabsorberingen til at fungere optimalt. Faktisk vil de sige at bare fordi noget er i væskeform er det ikke sikkert at det hydrerer dig, hvis der enten er for meget sukker i eller slet ikke noget sukker.

Kan jeg ikke bare drikke light produkter og tabs uden sukker i ?
Ikke hvis du gerne vil modvirke dehydrering. De fleste zero Kcal. drikkevarer indeholder kunstige sødestoffer såsom aspartam, sorbitol og acesulfam K som påvirker tarmsystemet negativt og virker derfor mild afførende. Og hvis det er afførende, ja så kan det ikke være hydrerende…   

Kan jeg ikke bare drikke vand?
For at kroppen kan absorbere væske skal saltbalancen i kroppen være ens med cellernes saltbalance. Når du drikker vand frigiver kroppen salte fra egne reserver for at saltbalancen i vandet er det samme som i cellerne for at kunne absorbere væsken. Men inden det når at ske, reagerer kroppen på at salt-balancen er lav, og sender øjeblikkeligt signal til hjernen om at saltkoncentrationen skal rettes og så skal du tisse, og så bliver du tørstig og drikker mere vand og skyller flere salt ud, så kroppen igen reagerer og får dig til at tisse for at få saltbalancen på rette kurs igen. Det er altså den uendelige spiral af tørst og tisseture, hvor du samtidig skyller kroppen for salte. I værste tilfælde kan man ved overdrevet vandindtag opleve at man bliver dårlig og mister evnen til at balancere. Dette sker når saltniveauet bliver for lavt.

Jeg er atlet, må jeg bruge A Different Hydration?

Ja, vi er certificeret med Informed sports, så vi er sikre på at vores produkter er fri for positive dopingstoffer og føler alle retningslinjer sat a Anti doping Danmark og WADA.