Videnskaben bag
A Different Hydration

Hvordan virker A Different Hydration?
Ved korrekt at afbalancere mængden af natrium og glukose forbedrer A different Hydration vandabsorberingsprocessen ved at aktivere kroppens naturlige mekanisme kaldet natrium/glukose co-transport system, som er placeret i tyndtarmen. Når A different Hydration når tyndtarmen, trækkes et natriummolekyle hurtigt ind i blodkarrene af et glukosemolekyle; efterfølgende, på grund af osmotiske kræfter, absorberes vand, da det altid følger natrium. Dette er hovedårsagen til, at vi har brug for salt (natrium) og sukker (glukose). Med salt kan vi forhindre “vandforgiftning” og opretholde en god osmolaritet; med de korrekte sukkertyper forhindrer vi udviklingen af mælkesyreacidose.

Hvad er ingredienserne i A Different Hydration, og hvad er næringsværdien?
Sucrosedextrose, surhedsregulator, citronsyre, naturlig smag, trinatriumcitrat, silica, calciumlactat, calciumgluconat, tre -kaliumcitrat, trimagnesiumcitrat*, sødemiddel: steviolglycosider, farve: carotener.

En servering HYDRATE (1 pose HYDRATE opblandet i 500 ml vand) indeholder 35 kcal.

Hvornår skal jeg drikke A Different Hydration ?
A Different Hydration
er udviklet til at din krop hurtigt kan optage væske og være hydreret. Så uanset om du er i gang med en intensiv træning, er ved at hoppe på en lang flyvetur eller gør dig klar til en aften i byen, så glem ikke din A Different Hydration!

Hvad opblander jeg A Different Hydration med?
A Different Hydration
bør kun blandes med rent vand. Hver pose indeholder ingredienser til at blive blandet med 500 ml vand. Sørg altid for, at produktet er blandet grundigt og indtages inden for 24 timer efter tilberedning.